Ekibimiz | MİNVAL Psikoloji
Ekibimiz | MİNVAL Psikoloji

EKİBİMİZ

DAMLA GÖRÜR
“Önce bir adımımı attım sonra da diğerini, eğer bunu yeterince tekrarlarsanız dünyada dilediğiniz kutba ulaşabilirsiniz.” –E,Kagge 

Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümünü başarı ile tamamlamış olup erken mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından çeşitli eğitimler almıştır. Eğitimler arasında Rorschach Test eğitimi, Wiscr-IV zekâ testi eğitimi, oyun terapisi eğitimi oyun terapisi derneğinden alarak başarı ile tamamlamıştır. Marmara üniversitesi Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamanın ardından Çift ve Boşanma terapisi eğitimlerini tamamlayarak çeşitli kurumlarda çalışmıştır. 

Psikologlar Derneğinden DenverII Gelişim Testini başarı ile tamamlamıştır. Okullarda “Sınav Kaygısı”, “Okul Öncesi Eğitimi”, “Çocuklarda Cinsellik Üzerine” seminerler vermiştir. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde çocuklarla gönüllü olarak çalışmıştır. Aynı zaman da yine çocuklarla daha yakın olabilmek için, çocuk yoga eğitimini tamamlayıp anaokullarında çocuk yoga eğitimleri vermiştir. Halen özel bir anaokulunda devam etmektedir.  

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde erkek psikoz hastalarıyla çalışmıştır. Üniversitelerin psikoloji günlerine katılarak çeşitli konularda sertifikalar almaya hak kazanmıştır. İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Bölümünde Türkiye’nin ilk Nöroloğu olan Öget Öktem ile çalışma fırsatı yakalamıştır. Şuanda ise Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans proje aşamasındadır. Evli ve bir çocuk sahibidir.