Ekibimiz | MİNVAL Psikoloji
Ekibimiz | MİNVAL Psikoloji

EKİBİMİZ

YAĞMUR BOZKURT
01 Ekim 1986 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdum. Eğitim hayatıma Farabi İlkokulu’nda başladım ve ikincilikle de bitirdim. Ortaokulu ise 21. Yüzyıl Koleji’nde okul üçüncülüğüyle bitirdim. Liseyi Hasan Şadoğlu Lisesi’nde tamamladım. 

Ardından üniversite hayatı geldi. Maltepe Üniversitesi Felsefe bölümünü 2009 yılında bitirdim. Felsefe bölümünün yanı sıra psikoloji bölümünden de yandal yaptım. 

Üniversite hayatım boyunca birçok seminere katıldım. Bunlardan bazıları; 1. Etik ve İnsan Hakları Konferansı (İngilizce) , Konuşmacı, 2009- Norveç Oslo Üniversitesi Felsefe öğrencilerinin katılımıyla, 2. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinin 60. Yılında İnsan Hakları: Hepimiz için Onur ve Adalet, Asistan, Maltepe Üniversitesi, 2008, 3. Aydın Doğan Vakfı 19. Genç İletişimciler Yarışması, Birincilik Ödülü, Asistan( Milliyet Gencim), 2008, 4. İlköğretim Okulları Ders Kitaplarında İnsan Hakları Araştırması, Tarih Vakfı düzenlemesiyle, Asistan, 2008, 5. İnsan Hakları Çalışma Projesi, Sunucu, Maltepe Üniversitesi, 2007, 6. Aile Eğitimi Çalıştayı, Maltepe Üniversitesi. Bunun yanı sıra Star TV’de staj yaptım. Mezun olduktan sonra ilk olarak Hedef Dershaneleri’nde felsefe öğretmenliği yaptım. Hemen ardından Fen Bilimleri Dershanesi Çekmeköy şubesinde rehberlik öğretmenliği görevime başladım. Diğer döneme Fen Bilimleri Dershanesi’nin Kadıköy şubesine aynı görevle geçiş yaptım. Aynı sene Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek lisansıma başladım. 

Yüksek lisanstan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde pedagojik formasyon eğitimimi tamamladım. Ayrıca “Pozitif Koçluk” eğitimimi de aynı yıllarda tamamladım. 3 yıl boyunca Fen Bilimleri Dershanesi’ndeki görevimi sürdürmemin ardından Denizatı Koleji’nde rehberlik öğretmeni olarak çalışmaya başladım. Çalışma dönemimde “Çocuklar için Projektif Çizim Testi” eğitimimi tamamladım. Yeditepe Üniversitesi profesyonel öğrenci koçluğu, akıl zeka oyunları eğitmenliği ve hafıza teknikleri eğitimlerini tamamladım. Şu anda da aktif olarak öğrenci koçluğu yapmaktayım ve çeşitli internet dergilerine makaleler yazmaktayım.